Workshops/Kurser

Hälsa med Jordning

Det här är ett så intressant område till naturlig hälsa.

Vill du veta mer vad som händer när du jordar dig?

Hälsa med Jordning - Onsdag 26/10 kl 19.00 - ca 20.30 fika ingår. 250 kr. 

Vill du veta mer vad som händer när du jordar dig? Hur mäter man elektromagnetisk strålning? Hur kan du förbättra din hälsa med jordning? Hur kan vi jorda oss på vintern?

Vårt jordklot är en oändlig reservoar av elektroner och genom att vistas ute i naturen barfota eller bada i sjöar och hav så får du ta del av av jordens elektroner. Jordning är en enkel metod som hjälper dig att förebygga god hälsa och att läka ut skadliga inflammationer i kroppen och sänka stressnivån. Det finns en gedigen forskning i området och jag vill gärna hjälpa dig att ta del av vad jordningen kan ge dig och hur vi kan jorda oss. Jag reser även och kan bidra med min kunskap på andra platser i Sverige.

 Anmälan till Li på info@essense.se, 070-2709922

Li är Certifierad jordningsguide.

Jin Shin Jyutsy Self Help

SJÄLV HJÄLPS KURS I JIN SHIN JYUTSY 3/11 KL 19.00-20.30, 200 kr.

Balansera din kropp, sinne och själ genom att använda händerna på vissa områden/punkter på kroppen efter ett visst mönster beroende på vad som behöver balanseras. Du guidas in i den här japanska gamla healing konsten av Li Bergenstråhle som arbetat med denna form av healing sedan 2004.
Många av de vanligaste besvären vi har såsom oro, ryggont, förkylningar, matsmältning, migrän, sömnproblem kan balanseras genom att harmonisera blockerad energi.
Jin Shin Jyutsy låter din kropps energi att flöda mjukt och du kan uppleva en känsla av välmående och lugn.

Vi kommer gå igenom vissa av huvudflödena denna gång. Välkommen med din anmälan: Lärare Li Bergenstråhle, ino@essense.se, 070-2709922.