Avslappnande massage och djupgående terapeutisk massage.
Li Bergenstråhle: Huvudlärare på massageutbildningarna.
Muskeltest och terapeutisk stretch.
Koppningsmassage
Massage av fötter.
Studielokalen på Essense
Praktik - friskvårdsmassör eleverna praktiserar.
Diplomerade Friskvårdsmassörer november 2018. Av dessa har 4 st anmält sig till Massörutbildningen hösten 2019.
Diplomerade Friskvårdsmassörer maj 2019. Av dessa kommer 7 st gå vidare på Massör utbildningen hösten 2019.

Massage kurser 2023

Koppningsmassage utbildning

Söndag 16/10-2022  kl: 10.00-17.00. Pris: 1950 kr

Koppningsmassage är en behandlingsmetod i sig själv och samtidigt ett bra komplement till andra kroppsbehandlingar.

Koppan skapar ett undertryck som hjälper till att släppa på spänningar och stelhet i bindväv, fascia och muskler  och ger en ökad blod- och lymfgenomströmning och den frisätter samtidigt slaggprodukter och sänker nervspänningar i kroppen.

 Förkunskapskrav:

Friskvårdsmassör, Personlig tränare, kroppsterapeut eller motsvarande kunskaper inom anatomi och fysiologi.

Hot- Stone Massage utbildning

Kursdag: 2023 datum kommer

En utbildning där du lär sig att ge en mycket avslappnande Hot-Stone Massage. Den passar dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling, t.ex. massör eller annan kroppsterapi som vill bredda dina kunskaper och erbjuda fler behandlingar. Du får lära dig att massera med varma lavastenar. Massagen är otroligt avslappnande för musklerna och ger främjar ett meditativt sinne och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är släta lavastenar.

INNEHÅLL - Detta är en 1-dags grundläggande utbildning i Hot Stone-Massage. Du får lära dig att göra en helkroppsmassage, där även fot- och ansiktsmassage ingår. Utbildningen är huvudsakligen praktisk, med en kort teoridel. Deltagarna övar på varandra. I utbildningen använder vi färdigblandade massageoljor av hög kvalitet från ekologiska Maria Åkerberg, med omtanke om natur, våra kunders och vår egen hälsa.

TILLBEHÖR - På utbildningen säljs inte stenar eller värmare. Du får däremot bra information på kursen om vad man bör tänka på när man väljer stenar och värmare, samt var du kan inhandla dessa redskap som behövs för din Hot Stone Massage.

 DIPLOM - Kurskompendium ingår och efter avslutad utbildning får du ett diplom.

 KURSLEDARE - Utbildningen hålls av Li Bergenstråhle Certifierad Massör, Massageterapeut och utbildad i Spa-behandlingar.


Plats: Essense, Adolf Hedinsvägen 58, i Kiruna
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år.
Kostnad: 1 900 kr inkl. moms.  En anmälningsavgift på 800 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas inte om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig. I priset ingår moms, kursmaterial och diplom.

Betalningsuppgifter: Se längst ner på sidan.